SERVICE

Omega Service heeft een eigen buitendienst welke voorziet in een landelijke dekking. Door onze korte responstijd kunnen onze technici snel ter plaatse zijn op het moment dat er een probleem is met uw machine. Onze servicevoertuigen zijn uitgerust met een geavanceerde bedrijfswageninrichting met state-of-the-art gereedschappen en tevens zijn onze servicevoertuigen voorzien van een selectie van de meest voorkomende vervangingsonderdelen.

Met deze goed uitgeruste mobiele werkplaatsen zijn wij in staat om adequaat service, reparatie en inspecties op uw locaties uit te voeren. Onze technische medewerkers beschikken over certificaten om op de meest uiteenlopende locaties werk te mogen verrichten.

Daarnaast zijn de Omega Service-wagens voorzien van een notebook met de meest voorkomende technische documentatie inzake hoogwerkers en verreikers. De notebooks worden met regelmaat  geüpdatet en daarmee voorzien van de meest recente documentatie. Onze technici volgen ieder jaar relevante cursussen en trainingen bij de diverse fabrikanten van hoogwerkers en verreikers.

 

Service