CONSTRUCTIE

Op het moment dat u wilt gaan werken op hoogte en er geen standaardoplossing beschikbaar is, dan kan Omega Service een hoogwerker of verreiker op maat bouwen naar uw wensen en welke voldoet aan de eisen van de geldende wetgeving en normen.

Omega Service heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkelen, produceren, repareren en keuren van hoogwerkers en verreikers. Met deze kennis kunnen wij tailor made-machines van hoge kwaliteit fabriceren. Wij weten welke materialen en onderdelen toegepast dienen te worden bij het bouwen van een hoogwerker of verreiker op maat, daarnaast hebben wij uitgebreide kennis op het gebied van ontwerp (calculaties, design) en houden wij nauwgezet de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied bij. Wij hebben veel opdrachtgevers die genoemde eigenschappen op de juiste waarde weten te schatten, waardoor wij een uitgebreid portfolio kunnen overleggen van tailor made-machines voor diverse branches, welke in onze constructie-afdeling zijn geproduceerd.

Bij het op maat construeren van een hoogwerker of verreiker is the sky the limit! Wanneer het gevraagde ontwerp past binnen zowel de huidige technische mogelijkheden als de nu geldende wettelijke eisen en normen, dan kan Omega Service in principe de door u gewenste machine ontwerpen en bouwen.

In De Lier heeft Omega Service de beschikking over een moderne werkplaats. Onze ervaren technici hebben de beschikking over een ruime voorraad aan onderdelen voor hoogwerkers en verreikers, een voorraad aan constructiematerialen en een state-of-the-art machinepark waardoor zij zeer efficiƫnt kunnen werken.

Door de jaren heen hebben wij goede relaties opgebouwd met alle marktleiders op het gebied van toelevering in de wereld van hoogwerkers en verreikers. Onze specialistische kennis en ervaring gecombineerd met de relaties op topniveau zorgen ervoor dat wij specialistische machines op maat kunnen leveren.

 

Constructie