MAKE OVER

Wanneer uw hoogwerker een stevige opfrisbeurt kan gebruiken, dan kunt u terecht bij Omega Service om uw machine van een nieuwe uitstraling te laten voorzien. Hiervoor heeft Omega Service het zgn. ‘Make Over Concept’ voor Powered Access, Scissors ontwikkeld.

Binnen het Make Over-concept van Omega Service wordt een gebruikte machine helemaal opnieuw gespoten en voorzien van nieuwe stickersets (veiligheidsstickers en eventueel originele merk- en type-aanduiding). Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun machine origineel te houden, maar u kunt er ook voor kiezen om uw machine in bedrijfskleuren te laten spuiten en bijpassende belettering aan te laten brengen.

Wanneer onze technici uw hoogwerker onder handen hebben genomen, dan heeft uw machine een nette en professionele uitstraling naar uw klanten / opdrachtgevers. Een ander belangrijk voordeel is dat veel gebruikers zorgvuldiger omgaan met een nette machine, welke een zo goed als nieuwe-uitstraling heeft.

Nadat één van onze specialisten de staat van uw machine heeft beoordeeld kunnen wij u een offerte op maat presenteren voor het uitvoeren van een make-over aan uw machine.

Make-over